Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 05-06, min dåvarande ålder 16-17 (se mer, min poesiblogg poetrystream.blogg.se)


dynamik

Det är svårt att hitta rätt dynamik
allting handlar om en massa statistik
du säger, på min kärlek blir du rik
din röst är fylld av komik
du menar inget illa, men det känns som en pik
plötsligt från igenstans hörs ett otäckt skrik
min själ grips av panik
du blir vit som ett lik
aldrig har du sett en sådan läskig mimik.




Fri vers av Lisa Caspani Gustafson
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Caspani Gustafson
Lisa Caspani Gustafson