Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en 2007:a


kalla händer och frusna fötter

kalla händer och frusna fötter
idag stelnade alla trädens rötter
kom in i värmen en kort sekund
låt dig förföras av John Blund
lite lite ögonsand
tas sedan med till drömmarnas land
drömmar som glimmar
sådana man kan leva på i timmar
underbart är ju dock så kort
sen rinner drömmen likt vattnet i bäcken bort




Fri vers av Lisa Caspani Gustafson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Caspani Gustafson
Lisa Caspani Gustafson