Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

föralltid?
förevigt!

som en sten föll jag
ner
knän mötte golv
händer mötte ansikte

så vacker och så klok
även sagor har ett slut
även blommor vissnar
även hjärtan slutar slå

ta farväl
ett sista minne
en sista blick
stäng
jord
sov gott




Fri vers av anonym författare
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym författare

Senast publicerade
Kärlekstrams
inre kamp
kärlek
* Se alla