Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolution

.Främmande.

- bortkopplad från verkligheten,
en produkt

av samhälleliga ideal och normer.


Likgiltighet
inför berörda parter

- pajkastning.

Funderingar och reflektioner;

över dagsformen,
anpassning och förljugenhet -
orkeslöshet

Villkorlig dom
över ivriga människohänder -

förlorad.

Bannlysning -
Fördrivning - } Absolution.
Förkastning -




Fri vers av Tyra
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyra
Tyra