Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar,,,

Jag ligger vaken
Sluter mina ögon
Tankarna dem flyr

Flyr till tiden, då jag fanns där för dig
Flyr till tiden, då du fanns här för mig

Tiden då det inte var över
När ingen av oss hört talas om ordet, farväl

Saknar tiden då himlen saknade moln
Då solen sken och minnen skrevs
Men nu saknas ditt namn i mitt ark
För jag skriver inte längre ner ditt namn

Ordet farväl bultar hjälplöst i mitt bröst och
i huvudet ekar en tom röst




Fri vers av fien88
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88