Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vissen ros

Som den mest vackraste rosen var vårt liv
Glada och lyckliga, skulle vi bilda en familj
Första dagen med dig, var underbar
Då visste jag att du var den jag ville ha

Som en vissen ros är vårt liv
Sorgsna och olyckliga, nu fick vi ingen familj
Sista dagen med dig, var fruktansvärt
Nu inser jag, att älska dig var inte värt

Rosens blad, sprida över allt
Så var dina ord, som du brukade säga till mig
Lögnerna blev större och större
Du trodde att jag inte skulle inse det före
Före bröllopet som vi hade planerat
Gästlistan är nu raderad





Fri vers av Lindushi
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-05 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindushi