Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon Doft

Möter nyanserna av morgon doften
Där daggen hänger tung från grässtrået
Färdig att falla
Längtan
Till mark
Föder fröet
Omslutande famnar jorden
Från Solens vassa strålar
Rötter spräcker skalet

Imorgon är jag redo att resa mej och möta solen




Fri vers av Amoriel
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-07 12:23



Bookmark and Share


    prima donna
livsbejakande, denna sparas som bokmärke!
2009-06-13

  Bjarne Nordbö
Livsbejakande som smittar av sig, i alla fall på mig. Gott.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Amoriel
Amoriel