Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en värld fylld med hat

I en värld fylld av hat och begär står vi fast
I en värld fylld med tårar står vi med glädjen i våra hjärtan
I en värld fylld med hopplöshet står vi med längtan i våra hjärtan

I en värld fylld med sår kan vi skratta
I en värld fylld med själviska männiksor kan vi ge

I en värld fylld med sorg står vi med hoppet i honom
I en värld fylld med problem vet vi hur vi skall lösa dom

I en värld fylld med misslyckanden står vi fast att ingenting är omöjligt
I en värld fylld med självhat kan vi kan älska oss själva för han har älskat oss först

I en värld fylld med svårigheter står vi med svaret

Svaret som vi vet är det enda vi behöver
En man så stor med kärleken
En man så stor med längtan
En man så stor med evigheten
En man så stor med hopp
En man så stor med välsignelse
En man så stor med planen
En man så stor med glädjen

Den mannen Heter Jesus






Fri vers av anji
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-07 19:14



Bookmark and Share


  jörgen g
Halleluja!!!
2010-01-06

  Tobias Nilzon
Man kan gå den långa vägen, en livslång resa med väldigt få svar.
Eller ta den enkla vägen. Hand i hand med sagofigur.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji