Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksklyschor

Alla kärleksklyschor
om bultande hjärtan
och fjärilar i magen
har alltid varit något
avlägset som legat
utanför min värld,
någonstans bortom
horisonten
dit mina ögon inte når.

Men nu slår mitt hjärta
tio extra slag när jag
hör dina andetag
och ditt leende får min
mage att skutta till.
För helt plötsligt växte
min värld samtidigt som
horisonten krympte.
För jag kan se allting
så tydligt nu.

Alla klyschor som jag
föraktat lika mycket som
livet själv har blivit
till min verklighet.
För det är för dig som
mitt hjärta slår lite
extra fort,
bara för dig




Fri vers av Dinskugga
Läst 1121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dinskugga
Dinskugga