Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag springer, jag flyr. Jag försöker att glömma, allt som jag har. All sorg allt hopp.. . Jag vill inte fortsätta sträva efter det. Det som jag hatar och älskar. . . ..


En mardröm

Jag har dessa drömmar, som först är goda, dem gör mig glad på sina magiska sätt.
Men sedan när jag vaknar ser jag dem för vad dem faktiskt är. Mardrömmar! Drömmar som aldrig kan ske, drömmar som aldrig kan bli.
Jag vill bara glömma, förlora allt hopp. Leva som andra, att ha en strävan, alltid försöka uppnå. Leva normalt. Men hoppet finns kvar, precis som allt sorg. Jag vill att det ska försvinna, så jag slutar att tro, att allt på något sätt.. . att universum på något sätt bestämt sig för att något magiskt ska ske just mig. Mig av alla, mig, jag, lilla pluttiga jag. Jag har ingen anledning att fortsätta drömma, drömma drömmar som visar sig vara fel- mardrömmar. Men det går inte att sluta.




Övriga genrer av Molly R.
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molly R.