Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där havet slutar

Följ med mig
dit
där havet slutar

där kan vi vara
du och jag
känna doften av sand
tallskog
klippor och hav

havet är aldrig stilla
men det ger ändå ro

där havet slutar
kan vi
älska varandra
utan frågor

jag vill bo där havet slutar
följ mig
dit




Fri vers av Inkka
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 20:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En vacker kärlekssång.

Eva
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka