Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Gudomliga Knullet



*

I det gudomliga
när kraften äntligen
får full acess
när allting fylls
med kåthet
& tenderness
Det är då
änglarna gråter
När själen
får födas igen
& kropparna jubla ljus

*




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 00:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du är rolig i din kreativitet, denna titel och alias i ett...

har nu läst flera dikter av dig och bara ler...
åt din heta poetiska ådra som inte har någon sensur:-)
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP