Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flux och fall

Följ med mig till fluxfallet, en dag i januari, när snoret fryser fast i näsan. Då kan vi tända en brasa, grilla majskolvar och dricka varm choklad. Åka kana i snön, bob i de isiga backarna och skåda fallet underifrån.
Göra förvånade utrop över de märkliga formationerna strömmande vatten i lodrät vinkel kan skapa. Åka skridskor på isen. Sladda med bilen i kurvan. Komma hem rödnariga i kinderna och föralltid komma ihåg dagen, då vi nästan blev barn på nytt.




Övriga genrer av sachie
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie