Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kul historia

Kille 15 år sitter och äter i köket

Lillasyster gnäller

Jag sitter i rummet brevid och ropar

-varför gnäller lillasyster

kille 15 år svarar då sävligt

-hon har klättrat upp och sitter på stolen

jag ropar

-men det är väl inget att gnälla för

kille 15 år svarar ändå sävligare och lugnt

-jo...för stolen är inte utdragen





Övriga genrer av Therés
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!