Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elina Elina Elina

Elina, varför är världen så
himla svart, jämt?

stjärnorna blinkar en efter
en på den svarta himlen
och natten blir bara värre
och värre

jag sitter i mitt fönster
och tappar mina tårar,
dom rinner, Elina, varför
gråter jag?

Elina, säg mig varför
jorden ska vara så orättvis
och varför det är mina
änglar som ska lämna?

det spelar ingen roll vad
min mun formar för bokstäver
det är ingen som förstår
att jag faktiskt behöver

och det är ingen som
förstår att jag har en
spricka i fasaden

jag trodde att solen som
lyser på min hud kunde
lysa upp mig lite, men Elina
varför gör den inte det?

Elina, är det ett måste
att vara lycklig?
varför är inte alla det i så fall,
Elina?

jag tror inte på ödet
eller karma, eller vad
det nu är för något
Elina, varför hamnar vissa
i olyckans händer om det
är meningen att vi ska vara lyckliga?

jag tror jorden spelar oss ett
spratt, jorden lurar oss
vad tror du Elina?

för vad gör man om man
är för bra för döden men
för dålig för livet?


Elina?




Fri vers av Hallonbubbla
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallonbubbla
Hallonbubbla