Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar text


Kaffe latte & Bio

Jag går på stan och köper mig en kaffe latte

och bjuder dig på en kaffe latte.

sen går vi till biografen för att glo på en film.

Det blir en underhållnings actionkomedi.




Fri vers av Tomas Troppus
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Troppus
Tomas Troppus