Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sargar mig

Du sargar mig
i varje andetag vi andas
och du famnar mig
blödande
med öppna sår

Låt mig aldrig
läkas







Fri vers av Gryningstid
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-10 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryningstid
Gryningstid

Senast publicerade
Du sargar mig
* Se alla