Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just när man korkar upp vinet kan man nog få en glimt av sanningen


tragik och komik





det slog mig just
att den bästa komedin är tragisk
och den bästa tragiken komisk

är det då så
att det bästa aldrig är
vad det ser ut att vara?




Fri vers av mlc
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 00:01



Bookmark and Share


  Fredric
En tjusig sanning...
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mlc