Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi längtar

När snöflingorna yr en
marsdag som denna
känner jag oh vad vi längtar
till

solens varma strålar

många av dom jag pratar med
säger oh nu är vi trötta på denna
snö men

vad vi längtar till

solen som snart får komma
fram och sätta fart på våren

vad vi längtar till vårbäckens
porlande läte

Vad vi längtar till blomsterlivet
i våra trädgårdar och på
balkongerna

vad vi längtar till fåglarnas
återkomst så vi får den återkommande
vackra konserten som de bjuder
på i vårens och sommarens tid

denna 11 mars så känner jag att

oh vad vi längtar

090311




Fri vers av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 07:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR snö och vinter och blir faktiskt arg när folk säger motsatsen.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo