Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säkerhetsnål i hjärtat

jag sätter en säkerhetsnål i hjärtat
för att det inte ska gå sönder.

Sönder så alla ser.
Färgen börjar bli grå och regnet har slutat falla
Molnen har gett sig av och här står jag ensam.
Ensam igen som alla andra dagar av frustration.

Att inte tiden går fortare, varför går den så långsamt.
Tankarna flyr ut i verkligheten och lämnar mig kvar .

medan du måttar en spark mot
livet
och slåss för dig själv
har jag lagt mig ner
besegrad
förbi
en varm känsla jag vältrar mig i

någonstans i Sverige
lossnar säkerhetsnålen,
och hjärtat
går itu..




Fri vers av anji
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anji
anji