Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken är obeskrivlig mellan dig och mig älskling


orden som inte finns

jag önskar att min
mamma
kunde ha lärt mig
mer ord

långa vackra fantastiska klingande ord

för de som jag
kan räcker inte till

när jag
viskar hur mycket
jag älskar dig




Fri vers av onlyme
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onlyme