Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i livet



tisdagkväll
betraktade regnet som föll
från en av mina
två balkonger
känslor av hopplöshet
fyllde mitt inre
meningslösa fraser utbyttes
raserade mina murar
som jag kämpat så för att
bygga upp
undrar vad hon tänkte där inne
såg på mig själv i
badrumsspegeln
försökte tvinga fram gråten genom
fysisk smärta utan resultat
orkar inte leva när allt
går sönder
när världen börjar att
rotera
försöker hålla mig kvar
men jag faller
varje gång




Fri vers av FridaJosefin
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaJosefin