Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i Oktober 2007.


Till Anna

Vi vet hur det känns
När huden bränns
Och när hjärtat slits itu
Då är det bara du




Fri vers av Littlesunshine
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 22:27



Bookmark and Share


    naught
för en gångs skull är jag mållös. starkt skrivet med fjäderlätta ord!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine