Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ögonen

Det kokar inne, inuti mig. Jag vill skrika. Skrika så högt så att alla som någonsin hört mitt namn och vet vem jag är, hör. Hör min längtan, min längtan att komma bort. Komma långt bort från den människan jag en gång var. Jag är inte hon längre, det har kommit in en ny människa, en ny människa som jag älskar! Det är så synd att inte alla ser det, människor är blinda, blinda för det nya, för de nya upplevelserna framför en.
VAKNA UPP!




Övriga genrer av lisatheresia
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisatheresia