Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man?

Vad gör man när allt gått bra?
Man sitter där och är nöjd men ändå inte, eller?

BESTÄM DIG?!

Är jag nöjd eller är jag inte nöjd?
Det är svårt, det är svårt.
Ja jag är nöjd, jag har fått det jag velat ha i så många år.
Är det inte det här jag längtat efter?

JO DET ÄR DET!
MEN..

Men nu när jag fått det vill jag ha mer.
Jag vill bli äldre, jag känner mig inte helt på rätt plats.
Inte psykiskt. Men fysiskt.
Eller ska det vara:
Inte fysiskt. Men psykiskt?

JAG VET INTE!

Jag vet inte, det enda jag vet är att
det gått bra. Jag lever, jag kan påverka.

JAG ÄR JAG!




Övriga genrer av lisatheresia
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisatheresia