Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats börda


Ibland känns det jobbigt,
jag vet inte...

Ibland känns allting tungt,
hur ska jag orka med allt?

Jag hoppas jag inte är din börda,
för tanken av att om jag vore det,
det är den som gör mig så tung.

Tänk om allt skulle ta slut?
Vad skulle jag göra?

Tanken att stå ensam är skrämmande,
du har förtrollat mig, eller förhäxat mig.

Jag vet inte,
men just nu känns det som att ensam inte är stark




Fri vers av Kajoo
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajoo
Kajoo