Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bomullströst

 

jag kallar inget Gud

 

men jag vet

hur en fjärils vingar

 

smeker vinden




Fri vers av AnnKrstd
Läst 381 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-16 19:28



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Du må lära mig ett och annat.
Så oteorligt, in i helvete träffande!
DU vet hur en fjärils vingar smeker vinden!
Jag bara begapar!
2009-05-13

  korpfjäder
det räcker, man måste nog inte veta mer än så.
fint fångat!
2009-03-16

    Elsmar
Allt i livet är förunderligt. Bra fångad tanke!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

AnnKrstd
AnnKrstd