Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försenad men sann.


Försenad kärlek

Då när isen ska tina
Och vatten ska rinna,
Då när våren ska komma
Och blomma sluta sig gömma.

Det är då ska kärlek spricka ut
Och risk för kyla ska vara slut,
Det är då ska väder varmare bli
Och kärlek nya kläder sy.

Nu är det regn varige dag
Och vind av olika slag,
Nu är det kalla nätter
Och slut på våra rutter.

Det är nu jag är kär i dig
Och du få inte sa nej,
Det är kärlek jag är drabbad av
Och kärlekens är jag slav.




Fri vers av SasaLejon
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-09-10 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SasaLejon
SasaLejon