Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med famnen full av lupiner






vi kom till Stockholm med famnen full av lupiner
lupiner för att fira din 19 års dag
lupiner som vi fick du och jag
när du kom till världen
en midsommardag
innan blommorna vissnat kom natten
och du föll i koma
dagarna gick och nätterna kom
du lämna jordelivet
utan att vända dig om…




Fri vers av Klara Fröberg
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 08:40



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Bokmärker denna fina beskrivning av stor gripande sorg.
2009-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker text som griper ann och så vacker symbolik med lupinerna.
2009-03-17

  Yrre VIP
Vackert beskrivande av en stor sorg.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Klara Fröberg
Klara Fröberg