Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst.



Kanske
har du aldrig upplevt
stunder utan gränser
eller kaos

Och kanske
har du aldrig somnat
till ljudet av
någon annans hjärtslag
nära, så nära

Kanske har du aldrig vaknat
I min säng med en hand i din


*




Fri vers av Glasbubblan
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glasbubblan

Senast publicerade
Gränslöst.
Livsrädd
* Se alla