Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara dig

17 mars.

Nu sitter jag här, inte långt från dig och tänker på vad du kanske tänker.
Ingen vet, ingen kan veta. Jag kan bara fantisera.
Jag hoppas men är för feg för att ta steget.

Jag har gjort vad jag kan. Jag vill göra mer men jag kan inte se dig i ögonen om jag gör det.
Tänk vad du kommer säga, tänk vad du kommer tänka efter. Jag är rädd för sanningen men vill ha den mer än något annat.

"Inget kommer att hända om man inte gör det"
Ett bra ordspråk och riktigt sant också, men det tar emot.

Hur ska jag göra? Snälla säg mig!
Kan ingen bara komma, ta steget åt mig.
En sådan person finns det ingen. Det finns bara dig själv.
Du kan inte ändra på någon annan än dig själv. Om du vill något så måste du göra det själv... FAN!




Övriga genrer av Jacob Danell
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-17 18:47



Bookmark and Share


  SoLiA
igenkännande! Känns bra att man inte är ensam med den där känslan....lycka till!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jacob Danell