Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kill me so I can live


Kill me so I can live

17 mars

"När någon är sekunden från att dö, då visas ens sanna jag"
Sant...

Jag vill dö så jag kan leva. Dö så man ser vilka som sörjer.
Dö så man får reda på vad vissa egentligen känner... men om man är död så är det ju till ingen nytta


Säg "Kill me so I can live" och en personen så måste den säga vad den verkligen tycker om dig.




Övriga genrer av Jacob Danell
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacob Danell