Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har jag köpt en kamera


Min nya kamera

Har under ett längre tag
funderat på att köpa mig
en digitalkamera med tillhörande
objektiv

inatt när jag var uppe och inte
kunde sova så bestämde jag
mig

då mitt verkliga intresse är att
fotografera och det är nyttigt att
komma ut i naturen

en form av återhämtning ,då man
varit trött så är det helt
underbart att ta med sig kameran
ut och försöka finna ett motiv

som man kan fota ur olika perspektiv
vilket ger åt bilden liv

min nya kamera kommer jag att
ta med mig ut i den kommande våren
för att

verkligen fånga dagen på bild

när flyttfåglarna återvänder,

den porlande vårbäcken

en vårknopp

och mycket mer

jag och min nya kamera Nikon D60
känner redan samhörighet

090317





Fri vers av sajo
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt idé och en intressant och stimulerande hobby!
2009-03-17

  En strimma av guld
Hoppas vi får se Dina bilder här på Poeter till Dina dikten. Bra att du uppfyllde Din dröm.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo