Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låttext egentligen..


Kedjor

Kedjor för tunga för mig att bära

Jag sitter stilla i väntan på att de ska lossna

Jag vill uppslukas av det sköna, men kan inte förmå att röra mig

Så plötsligt händer det

Jag hoppar av frihetens glädje

Kedjorna rasslar sig av mina fötter

Men mitt i min eurofori

Tar de ett grepp igen

Och jag faller bakåt

Påbörjar samma väntan om igen

Jag vill uppslukas av det sköna, men kan inte förmå att röra mig




Fri vers av MagicJ
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagicJ
MagicJ