Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olyckans förintelse


Att inse är lyckan

En våldtagen tjej sittande framför mig med darrande röst

''Jag är olycklig''

rinnande var hennes tårar utav sin egen avbild.
I närvarons sken uppmärksammade jag hennes lidande och utmanade det,

''Ge mig din fitta och jag ger dig lycka''


tårarna rann mer intensivt nu och skakade nu mer och mer,
medans hon obönhörligen började ta av sig byxorna.


Jag viskade ''Men det har inget samband''




Övriga genrer av Gangleri
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri