Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

numb

i feel so numb
no feelings can touch me now
no one can hurt me now except from you
don't come close please, i need
what little i have left of me to survive
please don't take that away too




Fri vers av sukairain
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sukairain
sukairain