Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vad jag vill ha som är enkelt, det är att få det som är komplicerat.



När jag läser gamla texter om hur han tog min hand i taxin på väg hem till mig, så kan jag inte låta bli att undra vad som gick fel.




Övriga genrer av ExtremelyLoud
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ExtremelyLoud