Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Vinden är en vägg


Träng igenom för ett pris


Din luft
Ditt lugn
Din arm


Fan får mycket mer


Förlorade


Ingenting alls


Du kommer aldrig fram
Ge upp


Men det finns inget mål


Varför ens tävla?


Hatar

Din luft
Ditt lugn
Din arm













Dig




Övriga genrer av Clawes
Läst 370 gånger
Publicerad 2009-03-20 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clawes