Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ledare över spaka getter

Ilska Förakt Respekt Rädsla

Blinkar till i hans blick




Han brer ut sig som en dödsängel
Talar eldigt likt en älskare




Kraften i hans ord är hög och svag
Starkare är hans nävar




Rösten vibrerar med slagets våld
Domedagen stiger från hans lungor




Nattsvart hat färgar hans ögon
För att släcka det sista ljuset.




Fri vers av Clawes
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clawes