Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
magiska under (haiku), av @nso, inspirerte till den här lilla kritiken


Kritik på en text (176)





Se det här var allt poesi det
finstämt, fåordigt och vackert
om det låg för mig att brista i gråt
när jag läste något sådant här
föll jag också i tårar
liksom av romantiska slut och
hjärtevärmande handling
men som robot är det bara oljan
som kokar upp en smula
när fiberhjärtat slår dubbelslag
av förtjusning över texter
som så innerligt berör människorasen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP