Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte andas

ibland vågar jag inte andas
som om luften skulle berätta något
jag inte ville veta

eller kanske ville veta

det är svårt att säga
vad som skulle vara värst




Fri vers av Jdikt
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jdikt
Jdikt