Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att din hjärna är viktig men

bered en väg till din säng
låt oss inte stå här
och tugga ord
medan kropparna tvinar




Fri vers av Jdikt
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 21:29



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja balans saknas ibland... huvud eller kropp!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jdikt
Jdikt