Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'jag' av tysta tårar, inspirerade


Kritik på en text (180)







ett förslag till omdaning av din text
om du inte misstycker



Jag tycktes inte ha lärt mig gråta
ändå grät jag
innan jag lärde mig skratta

Jag tycktes inte ha lärt mig skratta
ty innan jag lärde mig skratta
hatade jag

Jag visste inte vad hat var
innan jag lärt mig att älska

Innan jag lärde mig vad kärlek var
tycktes jag inte ha lärt mig
något alls




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-21 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP