Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av thyra, om kyssars djup


kritik på en text (181)







i ljuset av
att ha upplevt den kärlek
som jaget hyser
till andra

men som kanske eller kanske inte
mindre besvarad är
kan det stundom kännas lätt
liksom svårt
att vara kär




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 22:43



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
åh.. jag känner också det ibland..
Det är som en chokladvit som smälter i munnen, lämnar smak men försvinner likafullt...
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP