Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din var makten

Simmade jag på ytan
i toppen av den bägare
som rann över
Då var du den sista droppen

Föll jag till botten
utan egen kraft
att ta mig upp
Då grävde du gropen

Var jag ett fnöske
i den hetaste
av heta eldstäder
Ägde du tändstickan




Fri vers av AnneLarsson
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnneLarsson
AnneLarsson