repris (med nåt tillägg & ändring)
tack Cosmic Johanna för att du går igenom
mitt arkiv... så att jag minns vad
jag skrivit i mitt liv...
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris (med nåt tillägg & ändring)
tack Cosmic Johanna för att du går igenom
mitt arkiv... så att jag minns vad
jag skrivit i mitt liv...



Din Kärlek







urgamla förödmjukande mönster
skitar ner min själs fönster


jag spelar liten
ramlar ner i skiten


ska va så stor
vet till slut inte var jag bor


blir så svag
när jag inte är jag


men då kommer du & säjer hej!
du kramar & kysser mej!


du vet vem jag är
håller mej så kär


du är uppriktig men har överseende med mina fel
tillsammans med dej kan jag va mej själv hel


du vet att jag vet vad kärlek är
jag är så glad att du är här!


löser min kramp
& förbannade kamp


vår kärlek tinar tjälen
i själen


varm ljusvind din blick
du säjer: kom min kärlek drick!


åh så jag älskar dej
min underbara tjej!


vi smeker varandra loss
från allt som hotar kväva oss.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2009-03-23 03:46



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Kärleksfulla och varma är dina dikter som berör.

ser en kommande diktsamling i ditt arkiv,
du har ju varit produktiv genom åren med ditt skrivande.

Vore roligt att få höra dig läsa dem någon gång framöver på scen.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP