Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuk

Svartsjuk på en båt
kan man vara det?
Är du dum säger förståndet
klart man kan säger hjärtat

Tänker på dig sittandes i båtet
Ser ditt ansikte framför mig
speglande ditt inre lugn
Du mår som bäst just nu

Varför kan inte jag ge dig
samma lugn och ro i själen?
Varför har inte min närhet
samma inverkan på dig?

Stora frågor som jag
kaske inte vill ha svar på
Svaren kanske skulle göra
för ont i mitt hjärta.

Det enda jag vet är att din närhet
få mig att känna lugn inombords
Och att din beröring får mitt
hjärta att slå fortare

Önskar jag kunde ge dig
lika mycket tillbaka






Fri vers av MSL
Läst 664 gånger
Publicerad 2004-06-05 18:43



Bookmark and Share


    Lena VIP
Det spelar ingen roll hur mycket man ger om den man ger det till inte vill eller kan ta emot det. Snyft...
En paus kan få mottagaren att sakna det han inte visste att han uppskattade...
2004-07-09
  > Nästa text
< Föregående

MSL