Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan man

Det sägs att du har en man
Det sägs att du har ett liv
Utan massa trubbel, och grubbel
Du har en varm famn att vila i
Varm famn att vakna i
Ett liv att dela me han
Dela med en annan man
I väst sjunker solen
I öst stiger den
Du har tron kvar,
Tro att ge,
Att ge




Fri vers av Hampus_w
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus_w
Hampus_w