Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten har farbror Lam hjälpt mig med. Kommentera gärna /Barry


Livets pusselspel

Sitter i mitt pysselhus
Skymningen faller
Jag lägger livets pussel
Men pusselbitarna är skeva
Passar inte i varann
Tar mitt finaste sandpapper
Och börjar putsa livets pusselspel
Men sandpappret har jag köpt på rea
Likaså mitt pysselhus
Men livets pusselspel är gratis
Nu passar bitarna
Men motivet är skevt
Ser inte ut som på förpackningen
I livets pusselspel kan man inte fuska
Jag tar en dunk bensin och bränner upp mitt pysselhus





Fri vers av Barry from Pattaya
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 18:57



Bookmark and Share


  Rockalex
Pussla hit

och pussla dit


Elden renar själen
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Barry from Pattaya