Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta stycke då jag var bakis. Kommentera gärna /Barry


Kina-bakis

Jag är bakis
Farbror Lam är positiv
Friterad räka
Sötsur sås
Coca cola
Farbror Lam
Jag är nästan återställd




Fri vers av Barry from Pattaya
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barry from Pattaya